طالبان عدالت، صلح و امنیت در افغانستان

زنده باد صلحزنده باد افغانستاننابود باد جنگ و خشونت

مردم افغانستان صلح می خواهند نه جنگ 

طالبان عدالت، صلح و امنیت در افغانستان

بهار 1389 - صلح طلبان افغانستان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ستودن بیش از سزیدن ، چاپلوسى کردن است ، و کمتر از آنچه باید درماندگى است یا رشک بردن . [نهج البلاغه]
صلح طلبان افغانستان

به گزارش آخرین نیوز ، هیچ یک از وزرای پیشنهاد شده از سوی کرزای نتوانست از پارلمان این کشور رای اعتماد بگیرد.

در حالی که همه توجهات در خصوص تحولات افغانستان بر سر اقدام اوباما در کنار گذاشتن ژنرال مک کریستال فرمانده ناتو در افغانستان متمرکز بود در یک اتفاق نادر همه افراد پیشنهاد شده از قوم شیعه هزاره برای وزارت رد صلاحیت شدند. همین اقدام باعث شد تا جلسه رای اعتماد نمایندگان مجلس افغانستان به وزرای پیشنهادی حامد کرزی با حاشیه هایی همراه شود.

تاکنون هیچ یک از نامزدهای معرفی شده از قوم هزاره افغانستان موفق نشدند وارد کابینه جدید حامد کرزی شوند. این در حالی است که کرزای در سه مرحله 7 وزیر پیشنهادی از قوم هزاره را به مجلس نمایندگان این کشور معرفی کرد اما نمایندگان مجلس به هیچ یک از آنان رای اعتماد ندادند.

رییس جمهور در جدیدترین فهرست خود "محمد سرور دانش" و "داوود علی نجفی" از شیعیان هزاره رابه عنوان وزرای پیشنهادی علوم و حمل و نقل معرفی کرده بود که مخالفت مجلس با این دو اعتراضاتی را به همراه داشت و برای دقایقی صحن مجلس افغانستان به تشنج کشیده شد.

"فاطمه نظری" نماینده مردم کابل در اعتراض شدید خود رد صلاحیت این دو نامزد را یک یک تبعیض قومی و مذهبی برشمرد و با صدای بلند گفت: لعنت بر کسانی که دست به معامله گری می زنند. لعنت بر معامله گران و قوم پرستها.

همچنین زمانی که آرای "عبدالقدوس حمیدی" وزیر پیشنهادی راهسازی در حال شمارش بود یکی دیگر از نمایندگان با فریاد خواست که آرای وی را شمرده نشود چرا که وی برنده است و در پایان شمارش آرا هم گفت :به بانکی که حمایتش کرده تبریک می گوییم.

این رفتار تبعیض آمیز در قبال هزاره ها که بیش از 20درصد جمعیت افغانستان را تشکیل می دهند باعث شد تا سخنگوی دولت افغانستان هم با ابراز تاسف از رای عدم اعتماد مجلس به محمد سرور دانش و داوود علی نجفی اعلام کند که حامد کرزی تلاش خواهد کرد تا مشارکت قوم هزاره را در کابینه جدید به هر طریق تامین کند.

منبع:http://parsapress.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=3465:1389-04-10-12-11-19&catid=1:news



  • کلمات کلیدی : افغانستان، پارلمان
  • انجمن صلح طلبان افغانستان ::: سه شنبه 89/3/11::: ساعت 1:0 صبح

    پیام آیت الله محقق کابلی

    آیت الله محقق کابلی

     

    علمای محترم، طلاب و دانشجویان عزیز، مبلغان فرهنگ قرآن و اهلبیت(ع) و مؤمنین بزرگوار افغانستان! وحدت و هماهنگی داشته باشید و از تفرقه بپرهیزید؛ برخی افراد از بیانیه قبلی اینجانب برداشت یک طرفه کرده و آن را به نفع خود تفسیر نموده اند، در حالیکه منظور اینجانب هر دو طرف بوده است؛ بار دیگر توصیه می کنم که اختلاف افکنان از هر قشر و طائفه ای باشند اگر توبه نکنند مغضوب خداوند و رسولش خواهند بود...
    علما، طلاب، مبلغان، و مؤمنین، آگاه باشید و کسانی که به عنوان طلبه باعث اختلاف بین سادات و هزاره می شوند، قطعا منحرف هستند و کار حرام می کنند، و باعث تضعیف و نابودی اسلام می گردند؛ از حمایت، ترغیب و تشویق آنان بپرهیزید، تا در گناه آنان شریک نباشید....

    منبع: http://www.mohaqeq.org/fa





  • کلمات کلیدی : محقق کابلی، پیام
  • انجمن صلح طلبان افغانستان ::: جمعه 89/3/7::: ساعت 1:0 صبح

    این نرم افزار تنها نرم افزاری بوده است که اکثرکاربران ایرانی نیز از آن استفاده کرده اند و همگی از آن راضی بوده اند این نرم افزار میتواند تا پنج برابر سرعت باز شدن صفحات را برای شما افزایش دهد و همچنین با تغییر اندکی که در کیفیت عکسهای موجود در صفحات وب می دهد باعث افزایش سرعت اینترنت می شود . از امکانات نرم افزار می توان به ?? برابر سریعتر شدن سرعت اینترنت خانگی (  Dial-up )  و ? برابر شدن سرعت اینترنت پر سرعت (  Broadband ) ، استفاده نرم افزار در هر کشوری و با هر نوع خطوط اینترنتی ، بازگشت پول شما بعد از چهارده روز ( البته شما نرم افزار را مجانی از سایت می گیرید ) ، نصب بر روی تمام نسخه های ویندوز و ...

    برای دانلود روی ادامه متن کلیک کلیک کنید



    دانلود نرم افزار با حجم ?.? مگابایت همراه با کرک

    پاسورد فایل : www.kamyabonline.com



    انجمن صلح طلبان افغانستان ::: دوشنبه 89/3/3::: ساعت 7:0 عصر

     

    سخنی چند با تفرقه‌گرایان!

    در طول تاریخ بشر همواره کسانی بوده‌اند که به عناوین مختلف، انسان‌ها را به جان هم انداخته و اختلاف پراگنی نموده‌اند. تفرقه گرایان افغانستان

    1- در صدر اسلام امویان و عباسیان که از طوایف قریش اند، به جان اهلبیت(بنی‌هاشم) افتاده و قدرت را تصاحب کردند که نتیجه‌ی کار آنان این شد که در همان آغاز ، جنگ‌های خونینی را بر امام علی(ع) تحمیل کرده و حسین ابن علی را به وضع فجیعی به شهادت رساندند، و تا امروز هم اثرات ناگوار آن باقی است و احتمالا تا قیامت ادامه خواهد داشت!.

    2 در زمان جنگ‌های خونین داخلی هزاره‌ها سید بهشتی و استاد اکبری رهبران دو حزب متخاصم جوانان زیادی را به کشتارگاه‌ها فرستادند، و بعد از مدتی گفتند: «اشتباه کردیم»!!! که البته امروز همه می‌دانند که آن جنگ‌ها اشتباه بوده و درس عبرتی باید باشد برای امروز و فردای ما که دیگر مردم را به جان هم نیاندازیم و نیز درس عبرتی باشد برای مردم که فریب هیچ کسی با هر عنوانی را نخورند، به جان هم نیافتند و برادروار در کنار هم به زندگی ادامه دهند.

    3- از تجربه‌های گذشته به اینجا می‌رسیم که به زودترین زمان ممکن، همگان شاهد خواهیم بود که «ملاعمر» و «حامدکرزی» چون « استاد محقق» و «استاد سیاف»دست هم را گرفته و روبوسی کنندو اعتراف کنند که جنگ طالبان با دولت اشتباه بوده است، و آن زمانی خواهد بود که صدها جوان مظلوم پشتون و غیر پشتون را به قربانگاه‌ها فرستاده و زن‌های زیادی را بیوه ساخته و خیلی عظیمی از اطفال یتیم و پی‌پناه را به جای گذاشته و تأسف بارتر این که فقر و فلاکت را برای مردم رنج کشیده افغانستان، میراث خواهند گذاشت، که البته هر چه زودتر این کار اتفاق بیافتد به نفع همه مردم افغانستان خواهد بود. به امید آن روز. همه با هم افغانستان را آباد کنیم

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ادامه مطلب را بیبینید متشکرم

    ادامه مطلب

     

     

     



  • کلمات کلیدی : قوم گرایی
  • انجمن صلح طلبان افغانستان ::: سه شنبه 89/2/7::: ساعت 12:0 صبح

     

    مثبت بیاندیشیم

    هموطن! افغانستان عزیز ما 250 سال استبداد و تبعیض را پشت سر گذاشته و سه دهه جنگ خانمان‌سوز داخلی را تجربه کرده است، اگر به گذشته‌ها نگاه کنیم، جز سیاهی و تباهی چیزی نمی‌بینیم و در نتیجه مغموم و افسرده می‌شویم، بیایید با امید به آینده‌ی بهتر زندگی کنیم که این امر میسور نیست جز اینکه نگاه مان را به زندگی تغییر داده و عینک بدبینی را دور بیاندازیم و مثبت اندیشی اختیار کنیم و اصول روش زندگی خوب و خوش را از روانشناسان گرفته بکار بندیم

    اگر می‌خواهید در زندگی فردی موفقی باشید به خاطر بسپارید که: «در معادله‌ی زندگی، آینده هیچ وقت با گذشته برابر نیست»

    فقط به حنبه‌های مثبت زندگی بیاندیشیم و همراه با آن زندگی شرافتمندانه‌ی داشته باشیم.

    قانونی وجود دارد که هم علم و هم وذهب آن را قبول دارد یعنی ایستار فکری خود را از منفی (شک و تردید) به مثبت (ایمان و باور) تغییر دادن. یاد بگیریم به جای شک کردن باور کنیم. اگر باور داشته باشیم، کارهای که تا کنون غیر ممکن به نظر می‌رسید اکنون وارد اقلیم ممکن‌ها می‌شود.

    وقتی انتظار بهترین پیشامد را دارید، در واقع نیروی مغناطیسی از مغزتان خارج می‌شود که بر اساس قانون جاذبه، بهترین‌ها را جذب می‌کند. اگر انتظار بدترین پیشامدها را داشته باشید از مغز قدرت دافعه‌ی رها می‌کنید که سبب می‌شود، بهترین‌ها از شما بگریزد.

    انتظار بهترین را داشتن؛ یعنی با تمام وجود، خود را صرف رسیدن به هدفی کردن. زندگی نمی‌تواند از کسی که همه توان و نیروی خود را در اختیار او می‌گذارد، چیزی را دریغ ورزد.

    با سپر ایمان با مانع برخورد کن، جسمت هم از آن پیروی می‌کند.[1]

    با خود بگویید: «انتظار بهترین و نه بدترین را خواهم داشت» تجربه ثابت کرده که این تئوری نیست بلکه راهی است عملی برای مقابله با مشکلات زندگی.

    هرگز نتیجه بدی را پیش‌بینی نکنید؛ نگذارید حتی به فکرتان خطور کند آن را به کلی از مخیله‌ی خود دور بیاندازید، روزی ده بار بگویید: «من انتظار بهترین‌ها را دارم و به کمک خداوند به بهترین نتیجه خواهم رسید» با این کار فکرتان متوجه خوبی‌ها و جنبه‌های مثبت زندگی می‌شود و خود بخود به سوی آن می‌رود. این تمرین، تمام قوا و نیروی شما رابرای رسیدن به نتیجه مطلوب، متمرکز می‌کند و بهترین‌ها را از آن شما می‌سازد.[2]

    افکار مربوط به ترس‌ها و هراس‌ها در جذب کردن درد سر به زندگی ما درست به همان اندازه مؤثر و جاذب هستند که افکار مثبت و سازنده در جذب پیامدهای مثبت.[3]

    فکر خود را به آنچه می‌خواهید متمرکز کنید.

    ذهن ما همانند یک آهنربا است، فکر کردن به خواسته‌های خودادامه دهید تا به آن‌ها دست پیدا کنید.

    همین امروز برای تغییر روحیات منفی خود اقدام کنید.

    اگر افسار احساس خود را در دست نگیرید باید بهای نابودی آرزوی های خود را بپردازید.

    اگر احساس منفی یا مثبتی دارید مداوم و همیشگی است، دلیل آن رایط موجود نیست، بلکه عادت ماست[4]

    پس بیایید به برادری برابری و عدالت اجتماعی در افغانستان عزیز فکر کنیم، و باور کنیم که خانه مشترک ما اگر حتی یک ستونش هم خراب باشد به ضرر همه ساکنان این خانه‌ی بزرگ است، از صمیم قلب بگوییم :«پشتون، هزاره، تاجیک، ازبک و همه ساکنان کشور دوستان و برادران هم اند» پس همه با هم انتظار یک پدیده را داشته باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم:

    صلح

    امنیت

     

     

     




    [1] - مثبت درمانی، ص140

    [2] -نورمن وینست پیل، مثبت درمانی، ص152.

    [3] - راز شادزیستن، اندره متیوس، ص77.

    [4] - مثبت درمانی، ص272.



    انجمن صلح طلبان افغانستان ::: پنج شنبه 89/2/2::: ساعت 11:27 صبح

    هفته وحدت مبارک

    درود بر محسنیبی‌تردید مسلمان کسی است که مطیع و پیرو پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) بوده و به دستورات آن حضرت عمل نماید. رفتار و گفتارش را الگوی عملی قرار داده و شناختی هرچند اجمالی از آن حضرت داشته باشد.

    پیامبر اسلام هنگامی که از جانب خداوند به رسالت مبعوث گردید، دینی آورد به نام اسلام، و خود نیز یک مسلمان بود، با این تفاوت که برخلاف مسلمانان امروزی، وی حنفی، مالکی، حنبلی یا شافعی مذهب نبود، شیعه یا سنی هم نبود، وهابی که در خواب هم نمیدید! مسلمان بود و بس!

    بعد از رحلت آن رسول گرامی، طوایف قریش، بنی امیه، بنی عباس و بنی‌هاشم در مساله خلافت و جانشینی پیامبر -چون به توصیه پیامبر(ص) در حجه الوداع و در غدیر خم عمل نگردید- با اختلاف مواجه گشتند، و این موضوع نقطه آغازین اختلاف امت اسلامی گردید که بعدها علمای بزرگ اسلام مجتهدانی همجون امام ابوحنیفه(رض) امام مالک(رض) امام احمد حنبل(رض) و امام شافعی(رض) به تبیین و تفسیر اسلام پرداختند و هرکدام طبق برداشت خاص خود شان منهج و مذهب خاصی را برای امت واحده اسلام ایجاد نمودند، طبیعی است که عمل اجتهادی این بزرگواران قابل قدر است و اختلاف آراء نیز یک امر طبیعی است.

    تا زمانی که مسلمین به فقهای متعدد به دید یک فقیه عالم و مجتهد می‌نگریستند و آنان را واسطه‌ی در رساندن احکام الهی از پیامبر به مردم قلمداد می‌کردند، اختلافات آراء کمتر مشکل‌ساز بود، اما وقتی که نظرات علما باعث ایجاد و اختراع مذهب در دین واحد گردید، و هر کسی برای خود پیروانی پیدا کرد، دیگر کمتر کسی یافت می‌شد که دنبال گفتار پیامبر باشد، حکم اسلامی از کانال رییس مذهب به پیروان میرسید، این در دایره فقه و احکام.

    اما در دایره حکومت و سیاست نیز اختلافات شدت یافت، اموی‌ها به قتل و نابودی فرزندان عموی خویش پرداختند، و به کشتار و شکنجه بنی‌هاشم پرداختند، در این راستا حضرت معاوبه! با حضرت علی(کرم الله وجهه) جنگید و فرزندش یزید نواسه پیامیر –حضرت امام حسین(رض) را به فجیعانه‌ترین وضع به شهادت رسانید که حق و باطل بودن این دوجبهه برای هر مسلمانی از آفتاب روشنتر است.

    بعدها ترکان عثمانی‌ در یک روز چهل هزار انسان از شیعیان آناتولی را سر بریدند و در مقابل حکام صفوی بر مسلمانان سنی مذهب شدت عمل به خرج دادند، عبدالرحمن مرد آهنین افغان 62% از شیعیان افغانستان را به کلی نابود ساخت و هزاران فجایع دیگر به نام مذهب و دین که هیچ ربطی به دین اسلام نداشت و برخلاف دستور خداوند(جل جلاله) و سنت پیامبر صورت گرفت.

    در عصر ما که عصر بیداری مسلمین شهرت یافته، امام خمینی(ره) یکی از منادیان بزرگ وحدت بوده و این هفته را هفته وحدت نامگذاری نمودند، و در این راستا فعالیت فراوانی صورت گرفته که آثار و پیامدهای زیادی داشته است، به قسمی که مسلمانان شیعه مذهب در هیج جای این کره خاکی علیه مسلمانان دیگر اقدامی نمی‌کند، و به اعتقادات و آراء برادران اهل سنت خویش احترام می‌گذارند، و تنها مفتیان مفتخوار سعودی که از فقر و بدبختی مسلمان‌های کشورهای بدون نفت، خبر ندارند، به یاوه‌سرای ادامه داده و گهگاهی متأسفانه در مناطق سرحدی پاکستان و افغانستان دیده می‌شود که پشتون‌های طُوری، منگل و جاجی درگیری‌های خونین مذهبی را انجام میدهند و فتوای مفتیان سعودی را به منصه عمل میگذارند.

    در کشورهای دیگر مردم، بیدارتر از این هستند که به هر چرندی گوش دهند، در افغانستان ما هیچ زمانی جنگ مذهبی وجود نداشته است، در میان پشتونها که به تعصبات جاهلانه، شهرت جهانی دارند در ولایت لوگر ولسوالی خوشی همه شیعه اند، در گردیز سادات گردیزی آزادانه زندگی میکنند حتی در اوج اختناق طالبان آنان به خوبی و خوشی به سر میبردند، اما سرکوب هزاره‌ها از زمان عبدالرحمن تا ملاعمر باز هم جنبه مذهبی نداشته است بلکه منازعه قومی و نژادی بوده که از جهل و تعصب بیش از حد بعضی از برادران عزیز پشتون ما (طالبان و...) سرچشمه می‌گرفته است، که به یقین اگر همه مردم افغانستان، علم و دانش روز را فرا گیرند و اسلام را به ریش و لنگی خلاصه نکنند، مشکل افغانستان برای همیشه حل خواهد شد. چنانچه رییس جمهور عزیز و محبوب ما حامد کرزی که یک پشتون است و مسلمان، اما جهل و تعصب ... خویش را کنار گذاشته و به این نتیجه رسیده است که همه انسانند و همه حق زندگی برابر دارند، این طرز تفکر سبب شده است که اقوام نگون بخت کشور، به هم مهربانتر شوند،البته اگر ملاعمرها بگذارند!!!!

    در مسأله تقریب مذاهب اسلامی در افغانستان از آیت الله محسنی می‌توان به عنوان بزرگ پرچمدار تقریب یاد کرد.

    عنوان مصاحبه :     موانع تقریب اسلامی دو دسته اند،



  • کلمات کلیدی : افغانستان، غزنی، وحدت
  • انجمن صلح طلبان افغانستان ::: پنج شنبه 88/5/1::: ساعت 12:0 صبح

    <      1   2      

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 222
    بازدید دیروز: 38
    کل بازدید :651503
    >> درباره وبلاگ <<
    صلح طلبان افغانستان
    انجمن صلح طلبان افغانستان
    پیش به سوی عدالت، صلح و امنیت در افغانستان

    >> پیوندهای روزانه <<

    >>دسته بندی یادداشت ها<<
    افغانستان[23] . افغانستان و توسعه[19] . پارلمان[9] . غزنی[8] . طالبان[7] . مناسبت‏ها[6] . یادداشت‏های متفرقه[6] . وهابیت[5] . هزاره[5] . پاکستان[5] . امام علی[5] . جنگ[5] . اسلام[4] . انتخابات[4] . هزاره ها[4] . صلح[4] . قرآن[4] . دین[3] . امنیت[3] . تبعیض قومی[3] . تصاویر[2] . بهسود[2] . بیکاری[2] . خشونت[2] . آمریکا[2] . عربستان[2] . دانلود[2] . علی[2] . عید[2] . کابل[2] . کوچی[2] . کوچی‏ها . مجلس . محقق کابلی . معرفی کتاب . کتاب . کدجاوا . کراچی . کشتار شیعیان . والی . وبلاگ . وحدت . مهاجرین افغان . مهدی . میلاد پیامبر . ناامنی . نرم افزار . نقد کتاب . دانلود = کتاب . دعا . غزنی، تاریخچه . فقر و بیکاری . قالب . قالب رایگان . قالب وبلاگ . عکس . عکس از غزنی . عکس و تصویر . علم . رمضان . سایت . سرعت انترنت . سیاست دوگانه . شمشیر . شهید مزاری . اخلاق . ازبک ها . امریکا . افغانها . امام حسن مجتبی . امام حسین ع . امام رضا ع . امام صادق ع . انیمیشن . بازار غزنی . پشتون . پشتونها . پیام . تاجیک . داتلود . دانش . جنگ داخلی . حقوق بشر در افغانستان . حکمتیار . تظاهرات . تفرقه گرایی . تفرقه و نفاق! . جنایات . جنایات وهابیت . تجاوز . تربیت . ترور . قندهار . قوم گرایی . کوچی .

    >>آرشیو شده ها<<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    صلح طلبان افغانستان

    >> سایت های افغانستان<<
    قرآن کریم دانلود قرآن
    نوشته های پیشین وبلاگ
    بدنبال آرامش
    مجله مینه - پشتو
    شورای جهانی هزاره
    پایگاه‏های اطلاع رسانی مراجع تقلید
    آیت الله محقق کابلی
    زبان انگلیسی یاد بگیریم
    علیجان زاهدی غزنوی
    کودکان افغان عکس و تصویر
    سلامت روان فرزندان
    نسیم رهایی / ککرک غزنی / محمدی
    آیت الله محقق کابلی
    حزب وحدت
    سایت شهید مزاری
    سایت دانشگاه کاتب هزاره
    سایت آیت الله محسنی
    سایت ریاست جمهوری افغانستان

    تاجیک مدیا
    متن کامل قرآن کریم - دانلود
    موسیقی افغانی برای وبلاگ
    کشتار شیعیان در کراچی یا در هر کجای دیگر تاکی و تا چند!؟
    مجمع علمی فرهنگی نور
    سایت امام هادی- آیت اله محقق غزنوی
    وبلاگ پشتو -جامعه روحانیت پشتون‏های شیعه
    سایت موسوی لاری - دانلوود کتاب
    جمهوری سکوت
    معلم عزیز رویش - مدیر لیسه معرفت غرب کابل
    پیوندهای فرهنگی مذهبی
    شریف حبیبی
    از غزنی / واسع هیله من
    آلبوم عکس و تصویر این وبلاگ
    سایت جنبش ملی افغانستان
    اندیشه مثبت
    افغانستان پس از جنگ
    تاجیک مدیا
    سادات افغانستان
    وبلاگ حقوقی صارم
    لینکستان وبلاگهای افغانستانی
    سایت گشایش
    سایت غرجستان
    سایت طلوع فجر
    آموزش زبان انگلیسی
    هفته نامه نىای غؤنه
    غرجستان
    تاجیک مدیا
    قلم بیقرار
    خبرنامه علودانی
    هزاره پیوند
    خبرهای تازه از علودانی
    وطندار
    کودکان وطن
    خوات معاصر
    خوات آنلاین
    روزنه امید
    برگ سبز - محمد رحمتی
    ناهور - خوات
    رو به فردا
    درد دلهای یک باچه مهاجر
    محمد شفق خواتی
    استاد علیزاده مالستانی
    مدرسه محمدیه غزنی
    مردم مالستان
    وحدت نیوز
    نگاه فردا
    سروش صبا
    هم صنفی
    در رثای بابه مزاری
    مجله اخوت
    هزاره پیوند
    حزب وحدت
    صادقی نیلی
    هیله من غزنوی
    علودانی
    مشفق
    بشیر احمدی
    خوات آنلاین
    قلم بیقرار
    کودکان افغانستان
    جامعه اسلامی علودانی
    محمد صابری شملتو
    جامعه نو شوکت علی محمدی
    جمهوری سکوت
    ابرار
    دورتر از چشم اقیانوس
    شریف سعیدی
    نقش والدین در سلامن روان فرزندان
    وحدت نیوز
    مدرسه علمیه محمدیه
    خوات معاصر
    خوات آنلاین
    حوات زیبا
    خوات دانلود
    رو به فردا

    >>طراح قالب<<
    بهار 1389 - صلح طلبان افغانستان
    سفارش تبلیغ
    صبا ویژن

     

    انجمن طالبان صلح و امنیت در افغانستان

    تصویر ثابت

    <bgsound src="http://kabul3.persiangig.com/audio/12%20watan_eshq_tu.mp3" loop="infinite">